fbpx
Search
Close this search box.

Celieties!

Celies augšā, Valdemār – ar jūrlietām un ostām kaut kas galīgi nav labi!
Celies augšā, Baron – jaunie vairs nezina savas tautas dziesmas, arī no vecajiem reti kurš!
Celies augšā, Kronvald – skolas drīz paliks tukšas, jo skolotāji iznīkst kā suga!
Celies augšā, Ausekli – vairs lāga neprotam savu tautu mīlēt un cienīt!
Celies augšā, Pumpur, un meklē rokā Lāčplēsi, jo mellie lien no visām pusēm, par zeltaini baltiem maskējušies, bet jaunieši tavu eposu vairs nespēj izlasīt!
Celieties augšā, mīļie, jo esam palikuši kūtri un gaidām visu no citiem gatavu priekšā noliktu un vēl brēcam, ka slikts iedots.
Celieties augšā un sauciet savus draugus un biedrus līdz, jo esam pasākuši tikai par sevi rūpēties, nevis par citiem un tautu, tikai miesu izklaidēt, nevis gudrību kopt un dvēseli lolot, tikai sūdzēties un činkstēt, nevis strādāt.
Celieties augšā, lūdzu!
Skolotāja Māra Ozola skaidro

Dalies ar saviem draugiem spiežot uz vēlamās ikonas zemāk

Skolotāja Māra Ozola skaidro krūmā

Taisns ceļš un taisna valoda

Tautasdziesmā ir teikts:“Ej, bāliņ, taisnu ceļu,Runā taisnu valodiņu.”Nekur nav teikts: ”Ej, bāliņ, šmaucies un blēdies, melo un činksti!”Mjā, nez kāpēc tā meitene tādu radinieku sev

Turpināt lasīt »

Septembris sācies

Tā. Sācies ir. Ieskrējiens paveikts. Nu priekšā maratons. Izturēsim? Cerams.Apmēram pirms 200 gadiem dzejnieks rakstīja: “Kad aties latviešiem tie laiki?” Jā, kad aties? Laiki, kad

Turpināt lasīt »
Skolotāja Māra Ozola ravē

Karasieva

Tas nu gan bijis jokdaris, kas ieteicis vārdu “karasieva” jau esošā un labā vārda “kareive” vietā. Par pēdējo viss skaidrs – sieviete, kura karo vai

Turpināt lasīt »

Ko piedāvā Skolotāja Māra Ozola?

Apskati arī jaunākās grāmatas!

  • Anšlava Eglīša meklējumos grāmatas vāks
    Grāmatas

    Anšlava Eglīša meklējumos

    Now you can buy my book about Anšlava Eglīti directly from us. In it, I write my experiences and reflections, how I learned about Anšlava Eglīti and how his memory was kept in the vicinity of Inciems until that moment.

    6,00 Pievienot grozam
  • Aksesuāri

    Īsa pamācība lasīšanā + plakāts

    Komplektā saņem plakātu un uzlīmes no “Atbildīgais.es”, kas veicinās lasīšanas ieraduma veidošanu. Plakāta ar uzlīmēm izmantošana veicina labu ieradumu nostiprināšanu jautrā veidā.

    14,50 Izvēlieties
  • Grāmatas

    Īsa pamācība lasīšanā

    Vai bērns mūk no grāmatas gluži kā sists? Kā paskaidrot bērnam, kāpēc lasīt ir labi, svarīgi, vajadzīgi un aizraujoši? Kā panākt, ka bērns ar prieku ķeras pie grāmatas un kļūst aizvien patstāvīgāks šajā nodarbē?

    9,99 Pievienot grozam
  • Grāmatas

    Protu, protu rakstīt 1. daļa

    Lielais špikeris latviešu valodas pareizrakstībā, kas paredzēta ašai acs iemešanai, lai vieglāk un ātrāk saprast un uztvert latviešu valodas vārdu pareizrakstību.

    15,00 Pievienot grozam
  • Grāmatas

    Ala. Cietoksnis.

    Autora izdevums sen iemīļotajām Latvijas fantastikas grāmatām “Ala” un “Cietoksnis” tagad ir ieguvis jaunu izskatu vienā grāmatā ar māsas Valentīnas zīmējumiem.

    12,00 Pievienot grozam
  • Grāmatas

    Es vairs nebēgu pa sapņiem

    Biogrāfisks trilleris – Holivudas filmu cienīgs skolotājas dzīves stāsts. Grāmata sniedz pārliecību, ka arī no trakākajām situācijām ir iespējams izbēgt.

    9,50 Pievienot grozam